Eenvoudige, doeltreffende en gecontroleerde oplossingen

Sinds zijn oprichting heeft Efficiale aangetoond dat het mogelijk is personen onderworpen aan bevriezing van tegoeden en nationaal PPP te identificeren op een eenvoudige maar doeltreffende manier

Onze deskundigheid in het opstellen en bijwerken van onze eigen lijsten met nationaal PPP stelt ons in staat de informatie die wordt meegedeeld aan onze klanten te beheersen.

Om deze doelstellingen te bereiken, hebben wij bijzonder strenge protocollen ontwikkeld voor het verzamelen en verwerken van informatie. De informatie wordt voortdurend gecontroleerd en opnieuw gecontroleerd om betrouwbare en perfect gestructureerde gegevens te leveren, onmiddellijk bruikbaar door onze klanten.

support@nullefficiale.fr

Zo voorzien wij in de behoeften van organisaties, banken, levensverzekeringsmaatschappijen, mutualiteiten, makelaars, notarissen, online spelletjesbedrijven of manuele wisselaars door hen de mogelijkheid te bieden deze verplichtingen te outsourcen.

Onze hulpdienst beantwoordt alle vragen betreffende :

  • Het gebruik van onze lijsten en hulp bij het zoeken
  • Bijstand bij de procedures (homonymieverklaring of onderhandelingen bij de bevoegde diensten)

Efficiale bij Startway,
innovatiecentra

ieuw hoofdkantoor en nieuw adres om te kunnen genieten van optimale omstandigheden, perfect uitgeruste werkruimten en gezellige vergaderzalen.

Efficiale verhuist naar Startway in Parijs, het collaboratieve zakencentrum dat zijn leden en partners selecteert.

Startway begeleidt bedrijven in hun ontwikkeling in een brede waaier van onderwerpen zoals webmarketing, design, applicatieontwikkeling, fondsenwerving, fiscaliteit, verkoop en marketing, werving, enz...

Scroll to top